Nordjyderne var overlegne fra start i det fynske og vandt 4-1 over et Odense-hold uden bid

Odense Bulldogs-Aalborg Pirates 1-4 (0-2,0-0,1-2) Aalborg Pirates fortsætter rækken af sejre i Metal Ligaen, og havde her til aften ingen problemer med at besejre bundholdet Odense med sikre 4-1. 939 tilskuere så et overlegent nordjysk mandskab køre tre point hjem uden problemer overhovedet.

Aalborg sad tungt på kampen fra start og havde chancer til mere end de 2-0, som nordjyderne var foran efter første periode.

Gæsterne vandt nærkampene, skabte gode chancer og fik mere plads end udeholdet normalt gør, hvis Odense er på stikkerne. Den aggressive fynske spillestil har rystet flere modstandere i VinMedKant Arena med bidsk stil, men den var slet ikke til stede i første periode i aften.

Det udnyttede nordjyderne til at sætte 1-0 ved Julian Jakobsen efter fire minutter, mens Jeppe Jul Korsgaard satte 2-0’eren efter små 13 minutter. Første mål var en omstilling og siden fik Jeppe Jul Korsgaard oceaner af plads inde foran Evan Cowley.

Det var Jeppe Jul Korsgaards første kamp i sæsonen efter en lang skadespause, og det fejrede den hurtige mand altså med manér. Han var blandt Aalborgs bedste i aften.

Odenses store problemer med at score blev udstillet i slutningen af første periode, da Mikkel Jensen og Mike Daugulis kom af sted i en to mod nul-situation, men Daugulis fumlede muligheden væk, og tog i stedet en udvisning derefter.

Kun et par Cowley-parader reddede Odense fra at komme yderligere bagud inden første pause.

To Aalborg-udvisninger næsten efter hinanden i anden periode gav hjemmeholdet mulighed for at komme ind i kampen.

Men halvandet minut i fem mod tre resulterede ikke i andet end et par sløje skud udefra.

Aalborg havde kontrol over de midterste 20 minutter uden at være skarpe foran mål.

Det var gæsterne til gengæld tidligt i tredje periode, hvor Emil Marcussen noget heldigt fik en puck serveret via et Odense-ben, som Marcussen uden problemer kunne hamre 3-0-målet i det tomme bur. Evan Cowley var på vej modsat i buret og kunne intet gøre.

Kort efter satte Pierre-Olivier Morin 4-0’eren uden problemer og kampen var afgjort.

Rasmus Simonsens reducering på Michael Eskesens oplæg for Odense var ren kosmetik i en kamp med klasseforskel.

Sørens aften i Frederikshavn, White Hawks vandt sikkert TV2 SPORT ER KLAR fra Odense Bulldogs-Aalborg Pirates