Forsigtig optimisme i det nordjyske, hvor man er klar til at tilpasse, hvis Coronavirus griber yderligere ind

Aalborg Pirates leverede for nylig en ledelsesberetning præget af både vemod over det manglende slutspil, men også en vis optimisme for fremtiden. 

Trods de svære tider kom Pirates ud med et overskud på godt 5000 kroner, og i slutningen af beretningen understreger Aalborg optimismen, men maner samtidig også til forsigtighed. 

- Selskabets drift og likviditet har i foråret 2020 været negativt påvirket af spredningen af coronavirus (COVID-19). Det er endnu uvist, hvordan det igangværende udbrud af coronavirus vil påvirke omsætningen i 2020/21, lyder det i beretningen. 

- Ledelsen har derfor påbegyndt en gennemgang og eventuelt tilpasning af selskabets omkostninger samt en undersøgelse af omfanget af relevante støtteordninger. Det er ledelsens forventning, at situationen normaliseres senere på året, og at selskabet ikke vil have behov for tilførsel af kapital, konstaterer Pirates-ledelsen. 


Mads Christensen er stadig sulten: Kommer til Herning med store ambitioner VIDEO: Rungsted-direktør fortæller om sine 500 kilometer på landevejen