Pirates er godt polstret efter indsamlingen og salget af billetter til "den aflyste finale"

Aalborg Pirates havde en fremragende indsamlingsperiode i de seneste måneder, hvor det lykkedes at hente godt 1,1 millioner kroner ind. Nordjyderne solgte alle 6666 billetter til "den aflyste finale" og det har konsolideret Pirates-økonomien så godt, at det lykkedes at komme udenom at skære i egenkapitalen. Den er intakt, siger formand Morten Fals til klubbens hjemmeside.

- Vi kan tillade os at kigge fremad og formentlig starte turneringen op i september. Vi er rimelig godt rustet, og med den nuværende og forventede økonomiske hjælp undgår vi at skulle bruge af egenkapitalen. Hermed har vi også givet vor nye direktør Morten Secher en god start. Nu kan han koncentrere sig om 2020/21-sæsonen uden lig i lasten, siger Morten Fals.

- En rigtig stor tak til alle, der har været med til, at vi kan se lyset forude i tunnelen. Uden deres fine hjælp havde det set sort ud, understreger Morten Fals. 

Han ser frem til den kommende sæson på følgende vis: 

- Der er stadig mange ubesvarede spørgsmål, som hvornår kan vi kalde folk tilbage til arbejdet, hvornår kan hele truppen træne samlet og kommer vi til at starte op uden eller med reducerede tilskuere på lægterne. Så må vi også se, hvordan erhvervslivet, der har haft det hårdt, har klaret sig. Vi har lykkeligvis ikke haft negative meldinger fra sponsorer og andre samarbejdspartnere, siger han til Aalborgpirates.dk. 


Mads Larsen og Nikolaj Krag-Christensen fortsætter i Frederikshavn SønderjyskE fortsætter håndsrækning og er nu over 1,2 millioner kroner