Sønderjyderne får støtte fra hele landsdelen

SønderjyskE har i de seneste uger arbejdet med den såkaldte "håndsrækning" for at få samlet penge ind til organisationen i en svær. De sønderjyske fodboldspillere er kommet på græs, og håndsrækningen har givet ganske godt. Nu har SønderjyskE såmænd rundet flotte 1,2 millioner kroner.

Det skal selvfølgelig nævnes, at pengene går til både fodbold, håndbold og ishockey. Fordelingen kendes ikke. 

1671 aktører har givet penge til SønderjyskE.

- Det strømmer fortsat ind med mails og henvendelser med idéer og forslag til aktiviteter og tiltag som kan hjælpe SønderjyskE. Donationerne kommer også hver dag, syv dage om ugen, på MobilePay og overførsler. Det er bare så fantastisk flot, siger administrerende direktør Klaus B. Rasmussen til klubbens hjemmside. 

– I den seneste uge er der på initiativ af Sport 24 igangsat en kampagne med to Hummel støttetrøjer, hvor Sport 24 donerer 125 kr. pr. solgt trøje. Her har syd – og sønderjyderne i den grad taget godt imod tilbuddet. Siden torsdag aften er der solgt næsten 600 trøjer, og det er jo vildt imponerende. En stor og varm tak til Sport 24, Hummel og Alko Print, som har gjort dette muligt og ikke mindst til de mange, som har købt en trøje, lyder det.

– Fanklubberne har gang i et væld af aktiviteter med halstørklæder, trøjer og events. Vojens Ishockey Klub har doneret et beløb, som man ellers selv skulle have modtaget for at afvikle kampe. Haderslev Fodboldklub har spændende tiltag på skitseblokken, og Preben Terp Nielsen og Abena var hurtigt ude med håndsprit, masker og værnemidler, da superligaholdet mødte ind for at genoptage træningen i weekenden.

- I samarbejde med VTS havde vi SønderjyskE-bussen, med horn og flag, i Aabenraa for at ønske Meldgaard familien tillykke med virksomhedens 50års jubilæum. Det var også flot at se den imponerende og store opbakning fra hele landsdelen til en meget anderledes jubilæumsdag hos Meldgaard, siger Klaus B. Rasmussen. 


Aalborg Pirates-formand: Vi står godt rustet til næste sæson Ehlers-trøje gik for over 5.000 kroner i Odense-auktion