Ben Duffy kommer til Nordjylland for den resterende del af sæsonen

Aalborg Pirates forstærker sig for resten af sæsonen med den 28-årige canadiske center, Ben Duffy, der kommer til Aalborg for den resterende del af sæsonen.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse, og man satser hårdt på, at Duffy er med i den kommende Metal Final4. 

- Vi sonderede markedet efter en center, der er stærk i offensiv zone, men også arbejder godt i egen zone. Det fandt vi i Ben Duffy, siger sportschef Ronny Larsen.

Ben Duffy har spillet 18 kampe i AHL, hvor den seneste ligger tilbage i forrige sæson (2018/19), hvor det blev til tre kampe for San Antonio Rampage. Derudover har han spillet et par sæsoner i Europa i henholdsvis Sterzing/Vipiteno i AlpsHL og senest i EC Kassel Huskies i DEL2. Begge sæsoner er han blevet holdets topscorer.

- Ben Duffy bliver en vigtig del i specielt powerplay, hvor hans store blik for spillet bliver en afgørende faktor. Han har ligeledes et godt skud selv, så han bliver også en skudtrussel, der skal tages alvorligt. Han besidder også en god teknik og god fart, siger Larsen.

Ben Duffy kommer til at spille med nummer 16, og Aalborg afventer blot på at papirerne omkring arbejdstilladelse går i orden. Aalborg har fået muligheden for at hente Duffy via playersponsorater i klubbens eksisterende sponsorkontrakter og belaster ikke den almindelige drift, lyder det. 


HJALMARSSON og Rungsted forlænger med yderligere to sæsoner Russell kommer i "taxi-squad", Blichfeld og True i AHL