Nordjyderne var meget stærke foran mål i Sparekassen Danmark Isarena

Aftenens kamp i Sparekassen Danmark Isarena fik en dramatisk optakt.

Hele hallen måtte evakueres på grund af røg fra fyrværkeri og dermed blev det 20:40 før kampstart.

Så var det heldigvis heller ikke værre, end at sidste sæsons to DM-finalister kunne spille ishockey foran godt 3500 tilskuere - igen et imponerende tilskuertal i Aalborg.

Rungsted fulgte med i en enkelt periode og bragte sig endda foran, da Mattias Persson var på plads tæt under mål. Inden pausen fik Aalborg udlignet ved Victor Rollin-Carlsson og anden periode var en regulær magtdemonstration i arbejdet inde foran mål.

Det var Aalborg-spillerne fremragende til i anden periode, hvor Patrick Bjorkstrand indledte med at lægge en baghånd i kassen til 2-1, da han fandt en hoppende puck foran Wallin.

Det samme gjorde Tobias Ladehoff til 3-1, og minsandten om ikke Victor Rollin-Carlsson ved 4-1-målet fik lov at vende sig om og luske pucken ind bag Rungsteds svenske målmand.

Aalborg sad på anden periode og så var den kamp såmænd afgjort.

Det var Julian Jakobsen, der scorede det sidste mål, da han styrede et skud fra Oskar Drugge i mål, og festen blev afsluttet med et slagsmål mellem Matt Pompei og Trevor Gooch, der begge måtte ud for at tjekke om vandet var varmt før holdkammeraterne.

Aalborg forbliver i topkampen, mens Rungsted med nederlaget sank noget dybere ned i midterdyndet og ikke rigtig fik rettet op på 1-4 mod Esbjerg fra tidligere på ugen.

HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Frederikshavn-Rødovre Spilovertag, men smal sejr til Herning i Herlev