Gæsterne var skarpest over 60 minutter i Spar Nord Arena

Herlev Eagles-Herning Blue Fox 3-4 (1-1,0-2,2-1) Herning dominerede i stort set hele opgøret i aften i Herlev, men endte med at vinde en ganske smal sejr i Spar Nord Arena i Herlev.

Herning stillede op uden målmand Mac Carruth, der står med fire shutouts på stribe.

Det var helt udramatisk og planlagt fra Hernings side, at efter man havde kvalificeret sig til Metal Final4, så ville man gerne passe lidt på Carruth, og derfor fik han en pause hjemme i Herning. 19-årige Thor Baden fik sæsondebut i Herningmålet.

Herlev kom bedst fra start, da Åhström lavede sit første sæsonmål i powerplay. Jonsson og Johansson spillede Åhström fri til 1-0. scoringen.

Herfra tog Herning fuldstændigt over. De var først på alle pucke, stærkest i nærkampene og hurtigst med pucken. Marinaccio opsnappede en fejlpasning i Herlevs zone, og afdriblede Horak i Herlev-målet. 1-1 efter 20 minutter.
Dominansen til Herning fortsatte i anden periode, hvor de stadig pressede på for tage føringen. Den kom også da Humaloja var først på en retur foran Horak, og siden udbyggede Mathias Bau føringen til 3-1 i powerplay. Skudstatistikken hed 43-10! i Herning-favør efter de to første perioder.
Herlev havde talt om at komme lidt længere frem på banen til sidste periode, men det var Joachim Linnet, der bragte gæsterne på 1-4 på fornemt forarbejde af Marinaccio, der spillede en god kamp i aften.
Så gik der lidt slinger i Herning-valsen, og en fejl af Pomerleau i egen zone, gav Popovic muligheden for at score til 2-4 på en helt fri chance. Herlev kom endnu tættere på Herning, da kaptajn Baastrup fik scoret i undertal, efter lidt sløseri af Herningspillerne i egen zone.
Drama fik tilskuerne helt til det sidste, da Herning fik Riikola udvist med et minut tilbage af kampen. Men Thor Baden reddede Herning til sidst, på et par fine afslutninger fra Jonsson.
En fuldt fortjent sejr til gæsterne, som var bedste hold fredag aften i Herlev, men det blev unødigt spændende til slut, da Herning lukkede Herlev ind i opgøret på et par fejl i egen zone.

Aalborg sænkede Rungsted på stærk anden periode Badebillet gjorde udslaget, da Rødovre ellers spillede perfekt udekamp i Frederikshavn