De danske mestre varmer op til Champions Hockey League mod hold fra Fjordkraft Ligaen

Aalborg Pirates er i Norge i denne weekend.

De forsvarende danske mestre indleder på den måde en international rejse der fortsætter til Tjekkiet i den kommende uge, hvor det gælder første runde i Champions Hockey League ude mod Sparta Prag.

Første opvarmning er mod Frisk/Asker, en af de store norske klubber, der netop har fået ny arena og blev norsk mester tilbage i 2019. Derefter blev den norske liga Corona-aflyst i to sæsoner og i fjor blev Frisk/Asker slået ud i kvartfinalen af Sparta Sarpsborg.

Klubben, der har hovedkvarter lige uden for Oslo, tæller et par af de helt kendte norske navne og kommer med tre nordamerikanere, der som oftest er lidt bedre betalt i Norge end i Metal Ligaen.

Hos Aalborg har træner Garth Murray sin sædvanlig stærke danskerstamme at arbejde med, der lige nu er suppleret med "blot" fem imports.

Mon ikke sportschef Ronny Larsen lurer på at tilknytte en mand eller to ekstra inden sæsonstart? Spændende at se, hvad Aalborg-bosserne kommer op med i de kommende uger.

Champions Hockey League-belastningen kræver i hvert fald "sin mand" inden seks puljekampe og 48 efterfølgende grundspilskampe i Metal Ligaen. 

Aalborg spiller 19:30 mod Frisk-Asker, mens de to øvrige mandskaber, Grüner og Ringerike, allerede er gået i gang 15:30. 

Vindere og tabere af de to kampe mødes i finale og bronzekamp i morgen. 

 

 


Aalborg vandt 4-3 over Frisk/Asker, klar til finale i morgen Esbjerg og Herning tørner sammen i Granly Hockey Arena