Josh MacDonald scorede sit første mål for Pirates

Odense Bulldogs - Aalborg Pirates 1-5 (1-1, 0-2, 0-2)
13:42 0-1 Jeppe Jul Korsgaard (Kabanov, Ladehoff)
19:26 1-1 Henry Hardarsson (Lundvald Nielsen) PP
38:58 1-3 Sebastian Bergholt (Ladehoff)
45:09 1-4 Martin Højbjerg (Knudsen, Madsen)
50:36 1-5 Carl Neill (Ladehoff) PP2.

Tilskuere: 288

Aalborg Pirates gik ind til kampen i Odense i eftermiddag som favorit, og nordjyderne kvitterede ved at køre en sikker 5-1-sejr hjem over et stadig ganske amputeret fynsk mandskab, der dog havde fået Sebastian Ehlers klar til kamp i forhold til fredagens 0-6-nederlag mod Frederikshavn.

Pirates var til kampen uden backen Martin Lefebvre og angriberne Julian Jakobsen, Thomas Spelling og Pierre-Olivier Morin. Josh MacDonald spillede sin første kamp for klubben.

Odense pressede på fra start på grund af en tidlig udvisning til Emil Marcussen, men gæsterne overvandt og fik initiativet via en mulighed i powerplay. Men en udvisning til Odense sendte initiativet over på Aalborg-stavene og Jeppe Jul Korsgaard satte 1-0'eren til gæsterne. Men derefter sendte et par Aalborg-udvisninger igen initiativet over på Odense-hænder, og Henry Hardarson udlignede, mens Kirill Kabanov sad i boksen.

Begge hold havde dermed fået scoret det første mål i test-sæsonen i de første 20 minutter.

Aalborg kom godt ud til 2. periode, hvor der blev skabt en del chancer, hvor Mikkel Højbjerg havde næsten tomt mål til at bringe Pirates foran, men Iversen nåede at komme over. Han var dog chanceløs, da Josh MacDonald efter små seks minutter af perioden kunne sende pucken ind i et tomt mål til 1-2.

Gæsterne havde et stort pres på Odense i store dele af 2. periode, hvor Pirates var gode til at holde pucken i egne rækker, mens Odense-spillerne måtte skøjte det ekstra efter pucken. Mod slutningen af perioden gjorde Sebastian Bergholt det til 3-1 i Aalborg-favør. Skuddene var 12-1 til gæsterne i anden periode.

Da Martin Højbjerg gjorde det til 1-4, virkede det til, at kampen var afgjort. Pirates fik muligheden for at spille powerplay, da Odense tog to udvisninger indenfor kort tid. Det udnyttede Carl Neill til at sende pucken i nettet til 1-5, mens Pirates var to mand i overtal.

Rundt om weekendens testkampe: Rungsted-Rødovre VIDEO: SønderjyskE-fans overraskede spillerne med trænings-opbakning