George Sørensen holdt nullet for gæsterne - Salhany tilbage i Metal Ligaen

Herlev Eagles-Aalborg Pirates 0-3 (0-1,0-1,0-1) Aalborg har haft krammet på Herlev i store dele af sæsonen.

Senest for præcis en uge siden, da nordjyderne sejrede med 7-2 i Herlev. Gæsterne powerplay har været brandvarmt på det seneste, og der lå en stor opgave for Herlev i at holde sig ude af straffeboksen.

Det lykkedes ikke helt i 1. periode. Aalborg var mest på pucken, og var klart det hold med flest afslutninger, og Herlev var relativt sjældne gæster foran George Sørensen i Aalborg-målet.

I den anden ende hold Lukas Horak stand, indtil hjemmeholdet tog to udvisninger umiddelbart efter hinanden. Det kostede dyrt, og Aalborg topscorer Trevor Gooch kunne sende pucken i målhjørnet i powerplay, og bringe gæsterne på 1-0.

Herlev viste tænder mod slutningen af perioden, ved Matthias Asperup og Victor Cubars, men det forblev ved 1-0 til Aalborg efter 20 minutter.

Aalborg var bedst i opgøret, og når Ben Carroll scorer så kan meget ske for nordjyderne. Canadieren stod fri på bagerste stang i starten af 2. periode, og så stod der 2-0 til Pirates.

Herlev havde problemer i hele opgøret med at få pucken ind i egen offensiv zone, og det var sjældent de fik presset George Sørensen i målet.

Den sidste periode mindede meget om de to foregående. Aalborg lidt mere afventende, og stadig med god kontrol over Herlevs farlige spillere.

Hjemmeholdet viste dog lidt mere tænder, uden for alvor at få presset på for reducering, endsige udligning. Lukas Horak blev skiftet ud til sidst, men da Joseph Jonsson blev oversprintet af tilbagevendte Matt Salhany, kunne amerikaneren krone en flot Aalborg-debut med en scoring til 3-0 i tomt mål, og endegyldigt lukke opgøret.

SønderjyskE slog til i målrig affære OPTAKT: Odense Bulldogs-Rødovre Mighty Bulls