Kampstart 20:00 i Spar Nord Arena

Odense Bulldogs lugter noget stort.

Førstepladsen i sigte, står der med store bogstaver på sportssektionen i Fyens Stiftstidende. 

Fynboerne er med de seneste sejre også blot fire point efter Herning for samme antal kampe som topholdet, så det er bestemt ikke nogen løgnehistorie i en ultratæt top fire, hvor alt synes at være åbent og "up for grabs".

Senest vandt fynboerne 5-3 over Aalborg efter en meget flot udekamp. 

- At tage til Aalborg og vinde nu for tredje gang i denne sæson var stort (to overtidssejre foruden tirsdagens sejr i ordinær tid, red). Det giver os et stort boost og endnu mere selvtillid til holdet. Det er et sted, og en modstander, som vi traditionelt har haft det svært med, så det er stort, siger administrerende direktør Ole Nielsen til Fyens Stiftstidende. 

Fynboerne har fundet rytme, og ikke mindst Jesper Thörnberg, Westin Michaud og Kristian Jensen er blevet målfarlige i andenkæden, som bevist i Aalborg på det seneste. 

Rødovre spillede en forrygende defensiv kamp i Herning i søndags, men lige så dårligt var det defensivt mod Esbjerg i midtugen, hvor det der foregik foran William Rørth nærmest var åbent hus. Der skal store forbedringer til mod et aggressivt fynsk angreb. 

Historikken: De fire første indbyrdes opgør i sæsonen endt med fire Bulldogs-sejre. Målscoren 25-7 i Odense-favør. Dermed er fynboerne storfavorit i aften.

Det forventer vi: Rødovre kommer under tungt pres i aften og får meget svært ved at hive point med hjem fra Spar Nord Arena.

Statistikken: Omvendt så har Rødovre været meget stærke på udebane på det seneste, og har altså vundet i både i Aalborg og Herning og tabt smalt i Frederikshavn. Alle tre kampe er endt 3-2/2-3. 

Skader/karantæner: Rødovre var senest uden Jacob Böll, Mikkel Jensen og Andre Pison. Odense har på det seneste savnet Rasmus Simonsen. 

Hold øje med: Jesper Thörnberg og Westin Michaud er meget farlige sammen med Kristian Jensen netop nu i Odenses andenkæde. Hos Rødovre må vi igen pege på William Rørth og ikke mindst folkene foran ham, der skal levere i defensiven. 


Aalborg vandt igen sikkert i Herlev OPTAKT: Herning Blue Fox-Frederikshavn White Hawks