Kampstart 20:00 på Kvik Hockey Arena

Herning har ikke vundet i ordinær tid i de seneste 10 kampe, men har dog delt seks af de 10 kampe efter ordinær spilletid – og vundet fem kampe i overtid/straffe.

Så derfor holder midtjyderne stadig fast i førstepladsen, om end den er vældig udfordret.

Til gengæld har Herning med Frederikshavn en drømmemodstander i aften, i hvert fald hvis man kigger på kampene på Kvik Hockey Arena, som Blue Fox har vundet stensikkert med 6-2 og 2-0.

- Hvis vi får lukket af i defensiven, går hårdt ind i duellerne og udnytter vores chancer, så vinder vi kampen. Men gang på gang bliver vi mindet om, hvor tæt den danske liga er. Alle slår alle, hvis ikke man leverer en helhjertet indsats. Det skal vi huske på - også mod Frederikshavn, advarer målmand Mac Carruth i Sportherning.dk.

Frederikshavn er uden sejr i de fire seneste kampe og formen er ikke alt for god netop nu.

White Hawks har senest tabt to gange mod Herlev og indsatserne har mildt sagt ikke imponeret spillemæssigt. Det går meget i stimer for Frederikshavn og lige nu er den altså negativ.

Der er hårdt arbejde i vente for høgene i aften.

Det forventer vi: Et sultent Herning-hold er klar favorit på Kvik Hockey Arena. Det ligner en hjemmesejr i aften.

Hold øje med: Mathias From har spillet godt mod Frederikshavn i indeværende sæson. Galansky i buret bliver en vanskelig modstander for From i aften.

Historikken: Herning har vundet to gange 2-0 hjemme og ude i de to første opgør og 6-2 i den tredje match. Derefter vandt Frederikshavn 6-1, da Herning var mest skadesplaget i sæsonen hidtil.

Statistikken: Phil Marinaccio har skudt sig helt til tops i pointligaen med hele 36 point i 29 kampe. Bedste frederikshavner i den kategori er Christopher Frederiksen (26 point).

Skader/karantæner: Gordon Ballhorns papirer måske i orden i aften for Herning? Miska Humaloja og Mathias Bau sad ude senest sammen med unge Kasper Simonsen. Radek Cip udgik for Frederikshavn senest, Daniel Trkulja skulle være tvivlsom for gæsterne, men er ”dag til dag.”


OPTAKT: Odense Bulldogs-Rødovre Mighty Bulls OPTAKT: Herlev Eagles-Aalborg Pirates