Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Det er ikke længe siden, at de to hold mødtes i Spar Nord Arena, og nu er det tid igen.

En mand husker denne kamp bedre end andre: Thomas Spelling scorede hattrick i kampen mod Herlev, hvor Aalborg havde et rigtig godt flow i spillet i 7-2-sejren.

Det har Aalborg for øjeblikket – på udebane – mens det på hjemmebane ikke rigtig kører for nordjyderne, der har givet en del point væk i slutfasen i Sparekassen Danmark Isarena.

Så det er måske glædeligt for Aalborg, at kampen i aften er på udebane.

Herlev har i mellemtiden været i Frederikshavn, hvor det blev til en 4-2-sejr, der var fuldstændig fortjent. Eagles havde faktisk ikke store problemer med at tage tre point med hjem til forstaden og det giver naturligvis selvtillid frem mod kampen mod Aalborg.

Her kommer vi stensikkert til at se et langt mere ”tight” og disciplineret Herlev-hold end senest mod Aalborg, hvor nordjyderne gang på gang fik lov at stå fri foran Lukas Horak, der ikke fik meget opbakning.

Det må være punkt nummer et på Weners taktikbræt i aften.

Hold øje med: Netop den målmand, der står for Herlev – bliver det Horak eller Bågenvik – får en hovedrolle i aften. Vedkommende skal holde Spelling væk fra fadet, så Aalborg-storskytten ikke får endnu en stor aften i Spar Nord Arena.

Skader/karantæner: Aalborg var uden Edmondson, Bjorkstrand mod Odense senest. Brayden Low har overstået sin karantæne. Herlev var senest uden Mikkel Skjellerup mod Frederikshavn.

Det forventer vi: Herlev MÅ kunne skabe en tættere kamp end senest, men Aalborg favorit grundet det mentale overtag.

Statistikken: HVIS Herlev tager tre point i aften og Rødovre samtidig taber i Odense, har Eagles taget et kæmpe skridt mod slutspillet. Aalborg har til gengæld muligheden for at kravle op på førstepladsen, hvis Herning dummer sig mod Frederikshavn.

Historikken: Aalborg har vundet 7-2, 7-2 og 4-2 i de seneste tre opgør mod Herlev, der til gengæld vandt det første indbyrdes opgør i sæsonen med 2-1 efter straffeslag.


OPTAKT: Herning Blue Fox-Frederikshavn White Hawks OPTAKT: SønderjyskE-Rungsted Seier Capital