Klubberne vil afvente med de sidste kontrakter, siger Green

Der er både stilstand og aktivitet i ishockeyverdenen for øjeblikket. 

Aktivitet fordi klubberne rundt omkring i Europa er gået i gang med at forberede sig på næste sæson og fordi kontrakterne og nye "signinger" stille og roligt er begyndt at dryppe ind, men stadig stilstand, fordi mange klubber stadig afventer udviklingen på markedet. 

Og det får konsekvenser for antallet af spillere i hver enkelt trup, siger Morten Green, den tidligere landsholdskaptajn, der nu er agent hos Sports Management Group, til Herning Folkeblad.  

- Jeg tror, at mange klubber indleder sæsonen med mindre trupper, end de vant til. Så kan man altid skrive kontrakt med flere, når man har et bedre overblik over den økonomiske situation i hver enkelt klub, vurderer han. 

- Normalt ville langt flere spillere på nuværende tidspunkt have skrevet kontrakter. Det er der ingen tvivl om. Klubberne er selvfølgelig på flere måder i tvivl om fremtiden, tilføjer Morten Green, der dog fornemmer en vis optimisme rundt omkring i Europa - også fordi fodbolden stille og roligt har arbejdet sig i gang igen.  


Europa: Sådan planlægger ligaerne at begynde Rødovre Mighty Bulls henter to unge talenter i Gentofte