Horsted og Heerwagen er med i truppen hos Rødovre i den kommende sæson

Rødovre har hentet yderligere to unge spillere ind i truppen til den kommende sæson - begge fra Gentofte Stars. Joshua Heerwagen og Jesper Bøgh Horsted kommer ind og styrker bredden hos Mighty Bulls.

Joshua Heerwagen har spillet over 100 kampe i landets næstbedste række og har stille og roligt etableret sig som solid seniorspiller i det danske ishockeylandskab uden at have været inde omkring VM-turneringer med ungdomslandsholdene. 

Heerwagen spillede 28 kampe og lavede 17 point for Gentofte Stars i sidste sæson, og havde foran sig blandt andre Jesper Bøgh Horsted, der har lavet flotte 109 point i 150 kampe i landets næstbedste række. 

- Vi har fået gode referencer, og har haft nogle gode snakke med såvel Joshua, som med Jesper. Joshua er back og har en god fysik og god fart i skøjterne, og så besidder han også et fornuftigt skud. Jesper er forward og han er god i til at bruge sin krop, når det gælder at beskytte pucken og til at skære ind på mål, siger Rødovre-sportschef Jørgen Illemann. 

- Det er to sultne unge og træningsvillige fyre, der har gjort det godt i 1. division, og som andre Metal Liga-klubber også har haft i kikkerten. De er klar til at snuse til Metal Ligaen, så vi glæder os til at arbejde dem og kunne løfte dem, tilføjer han.


Agent Morten Green: Trupperne kan blive mindre til den kommende sæson KRISTOFFER ASTORP fortsætter karrieren i Aarhus hos Jutland Vikings