Bakersfield vandt en tæt finalekamp over Henderson

Kulissen var fantastisk i weekenden, da Henderson Silver Knights tog imod Bakersfield Condors i den tredje og afgørende kamp om titlen i Pacific Division i AHL. Hele 7420 tilskuere var på plads i T-Mobile Arena i Las Vegas, og det har formentlig været en af de større oplevelser i karrieren for Jonas Røndbjerg, der altså fik NHL-omgivelser som afslutning på en begivenhedsrig sæson, der førte til spil og træning i både Metal Ligaen og i AHL.

I den sidste kamp i sæsonen - om titlen i Pacific Division og John D. Chick Trophy - noterede Røndbjerg sig dog desværre for -2 i plus/minus-statistikken og måtte se en anden tidligere Metal Liga-spiller fra 2020/21, Adam Cracknell, rende med titlen. 

Cracknell noterede sig for +2 og en enkelt assist i den tredje finalekamp, som Bakersfield endte med at vinde 3-2. Dermed kunne Condors flyve hjem til Californien med trofæet i hus og kunne i en sæson, hvor AHL blev kraftigt reduceret i antal kampe - og hvor der ikke blev spillet om Calder Cup. 

Formentlig er AHL tilbage for fuld skrue i den kommende sæson, hvor hele det "nordamerikanske ishockeyapparat" er tilbage ved normalen. 


VM: Sådan har Metal Liga-spillerne klaret sig statistisk Dobbelt dansk mester stopper karrieren i en alder af 30 år