Mål og assister af tidligere Frederikshavn og Esbjerg-spillere for Bakersfield

Husker du Liam Folkes fra hans Metal Liga-optræden i Frederikshavns trøje? Han var hentet ind som en af mange "lejespillere" i den forgangne sæson og med en AHL-kontrakt hos Bakersfield Condors i lommen, var Liam Folkes på mange måder et spændende navn. 

Der var ikke noget at sige til, at man i Frederikshavn havde fine forventninger til canadieren, men Folkes skuffede så gevaldigt, at ingen i White Hawks formentlig troede, at han nogensinde ville få en chance i AHL. 

Folkes spillede 14 kampe og lavede et enkelt mål for Frederikshavn, men forleden fik han faktisk sin debut for Bakersfield i AHL, og såmænd om han ikke i sin kamp nummer fire scorede sit første mål i den næstbedste nordamerikanske liga. 

Med små 10 minutter i kampen mod Henderson Silver Knights fik han også mere spilletid end i tidligere kampe, hvor fire-fem minutter har været normen. 

Med på holdet hos Bakersfield var såmænd en spiller, som Esbjerg savnede, da sæsonen var "på kanten". Adam Cracknell lavede to assister og står såmænd med 27 point i 33 AHL-kampe i denne sæson. En klassespiller, der altså ligesom Folkes tog hjem over dammen ved juletid. 

For at fuldende Metal Liga-deltagelsen i den pågældende kamp som Bakersfield vandt 6-2 over Henderson Silver Knights havde Henderson såmænd også Jonas Røndbjerg med på holdet. Han spillede for Rungsted tidligere på sæsonen og står med 8 point i 32 kampe i indeværende sæson i AHL. 

Der var 1000 tilskuere til kampen, som var en af de første i sæsonen med tilskuere i AHL. 


Jason Jaspers vil lægge flere facetter til sin spillestil Skudsikkert Coronatest-setup holdt ishockey i gang hele sæsonen