Russeren er ikke så dyr, som folk tror, siger direktør Henrik Andersen

Målt på CV er Aleksandr Bumagin det største russiske navn i mange år i dansk ishockey. Bumagin havde - sæsonen inden han kom til Frederikshavn - været toneangivende for Severstal Cherepovets i KHL, og i Frederikshavn har han vist som værende en af holdets og Metal Ligaens helt store profiler. 

Bumagin var en tredjedel af en af Metal Ligaens farligste kæder i sidste sæson, hvor han spillede sammen med Dane Fox og Christopher Frederiksen, og russeren er faldet så godt til i Frederikshavn, at det ikke er usandsynligt, at han bliver i byen, siger direktør Henrik Andersen i dag til Nordjyske.

- Bumagin belaster faktisk ikke vores lønbudget så voldsomt, som folk tror. Han er rigtig glad for at bo og spille i Frederikshavn, og det afspejler sig også i den løn, han er villig til at spille for her. Det er også en spiller, som der er sponsorer, der gerne vil betale for, fordi han er så dygtig, som han er, så han er bestemt ikke afskrevet, siger Henrik Andersen til avisen

Aleksandr Bumagin lavede 47 point i den forgangne sæson og kan altså muligvis fortsætte i dansk ishockey. Frederikshavn har endnu ikke afsløret nye eller gamle imports til den kommende sæson. 


Eagles-chef: Skuffet over tilslutning til støttefest Blue Fox-chef: Kristian Jensen-sagen var en enlig fejltagelse