Nicolai Flindt havde håbet på flere end 450 solgte billetter

Nøjagtig som de fleste andre klubber satte Herlev Eagles i gang med en støtteaktion kort efter sæsonen blev aflyst. Ud af otte gange støttebillet-salg rundt omkring i Metal Ligaen blev 450 solgte billetter til Herlev-støttefesten det klart mindst solgte antal. 

Og det er noget, der skuffer sportschef Nicolai Flindt, der ellers havde set stigende opbakning til Herlev i løbet af sæsonen.

Det skriver Herlev Bladet. 

Jeg tror bare, at man må konstatere, at vi er én af de klubber i ligaen med laveste tilslutning i det hele taget. Vi er jo én af de mindste klubber i landet, så det er måske meget logisk, at tilslutningen er lidt mindre, men vi havde da håbet på, at den ville være større. Det må vi nok indrømme, siger sportschefen.

Herlev kommer til at skære i budgettet for den kommende sæson - nøjagtig som de andre klubber formentlig gør - og den manglende tilslutning til støttefesten betyder, at budgetnedgangen kan blive højere end forventet. 

- Det er klart, at hvis ikke der kommer flere penge ind, end hvad tilfældet er nu, så ligner det mere en budgetreduktion på 500.000 end på 300.000 kroner, siger Flindt til Herlev Bladet. 


RETRO: Den slemme dreng i klassen Aleksandr Bumagin er stadig aktuel i Frederikshavn