Den tjekkiske back har gjort sig fortjent til endnu en sæson i det fynske

Odense har uden tvivl stabiliseret sig defensivt på det seneste, og det har blandt andet været et resultat af en markant spillerudskiftning i retning af en mere solid og stabil stil. En af de nye folk har været tjekkiske Ales Sova, der har gjort det så godt, at han nu får forlænget sin kontrakt med endnu en sæson.

Det skriver fynboerne på klubbens hjemmeside, hvor Sova præsenteres således: 

Tjekkiske Ales Sova har siden første kamp i Bulldogs-trøjen udvist store spillemæssige kvaliteter og medvirket til at skabe en stærkere defensiv organisation med sin tilstedeværelse og ledermæssige egenskaber. Den rutinerede og stabile back har siden sin ankomst til Odense foreløbigt spillet 11 kampe for klubben og har været en markant skikkelse både på og udenfor banen.

Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs, siger følgende:

- Ales Sova er en stærk back med store kvaliteter og har til trods for sin korte tid i klubben allerede sat sit præg på spillet og bidraget til en solid defensiv linje, som vi gerne vil bygge videre på. Ales bringer en ro og stabilitet til defensiven, mens han også bidrager fornuftigt i det offensive spil. Netop denne mentalitet har vi brug for og skal bringes med ind i næste sæson, hvilket vi sikrer ved denne forlængelse.

Selv er Sova naturligvis også positiv over sin nye kontrakt: 

- Jeg har indtil videre virkelig nydt tiden her i Odense, så jeg blev meget glad da klubben fremlagde muligheden for at forlænge vores samarbejde. Klubben gennemgår i øjeblikket en positiv udvikling, som jeg tror på vil skabe succes i fremtiden, og netop denne fremtid glæder jeg mig til at være en del af. Overordnet set er jeg meget glad for at være her og jeg føler, at det er det rette match for mig, så det var en nem beslutning at underskrive en ny kontrakt. Jeg ser frem til at tingene begynder at normalisere sig igen, og til forhåbentlig at se alle klubbens fans i arenaen igen.


Nikolaj Rosenthal holder ved - og glæder sig over - Bitcoin-aflønningen REDAKTØREN: Vi står foran sæsonens mest spændende weekend