Odense Bulldogs henter Westin Michaud til offensiven

27-årige Westin Michaud skifter til Odense Bulldogs på en kontrakt for resten af indeværende sæson.

Den amerikanske forward kommer til klubben med en god portion erfaring fra både ECHL og AHL, hvor han tilsammen har noteret sig knap 50 kampe.

Forinden sin tid i ECHL og AHL har Westin Michaud haft en flot college-karriere, hvor han igennem sin tid producerede 90 point på 149 kampe i NCAA. En præstation der efterfølgende bragte ham til Manitoba Moose i AHL, mens turen nu går over Atlanterhavet og til Odense Bulldogs, hvor han skal styrke offensiven.

“Vi glæder os over at kunne tilføre Westin Michaud til truppen og dermed styrke kvaliteten på centerpositionen. Westin er en velspillende center, der er stærk på pucken og kommer med stor energi i sit spil samt en god speed i skøjterne. Han er en playmaker med et stort overblik og gode visioner i sit spil, der gør ham farlig både som målscorer og i oplæggerrollen, siger Bulldogs administrerende direktør Ole Nielsen. 

Udover sin erfaring fra amerikansk ishockey, har Westin Michaud værdifulderfaring fra europæisk ishockey, hvor han i sidste sæson tørnede ud for HC Banska Bystrica i den stærke slovakiske liga. Her leverede Westin 13 point i 22 kampe fordelt på 7 mål + 6 ass. i grundspillet og playoff.

 


OPTAKT: Aalborg Pirates-Rødovre Mighty Bulls HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra SønderjyskE-Rungsted