Trænerduoen tager en sæson mere i Vojens

Anders Førster og Casper Stockfisch tager endnu en tørn i boksen hos SønderjyskE. De to har skrevet under for næste sæson, meddeler sønderjyderne i en pressemeddelelse. 

De to trænere præsenteres således i pressemeddelelsen: 

Førster og Stockfisch sagde ja tak til udfordringen som midlertidige chef- og assistenttrænere i efteråret. I december blev aftalen forlænget til at gælde for resten af indeværende sæson.

Nu har det unge trænerteam så også sat deres autografer på en aftale for næste sæson. Til stor glæde for adm. direktør Klaus Rasmussen:

– Vi er meget glade og tilfredse i dag. Vi har trænerteamet på plads, og det giver os en masse ro på alle områder i klubben. Førster og Stockfisch er en ny og meget talentfuld trænerkonstellation, som vi gerne vil bygge videre på i SønderjyskE. De er dygtige og kompetente, hvilket de allerede har vist på flere måder i omklædningsrummet og på bænken til kampene, siger han. 

– Førster og Stockfisch har en stor andel i holdets succes med Metal Final4 trofæet tidligere i år, og ikke mindst har de spillernes fulde tillid. Det er to vaskeægte klubfolk, som har et indgående kendskab til historien og vores DNA.

- Samtidigt har de, blandt andet som følge af Stockfisch baggrund - et fantastisk samarbejde i det daglige med vores moderklub, Vojens Ishockey Klub. Det er herfra, vi får leveret de lokale og danske talenter, der skal danne stammen og rygraden på det lyseblå ishockeyhold.

- Jeg er overbevist om, at der nok skal komme flere, sportslige overskrifter med Førster og Stockfisch i spidsen, slutter Klaus Rasmussen.


Galbraith bliver ny sportschef i Vojens Ishockey Klub Frederikshavns Christopher Frederiksen afløser Nicklas Jensen i landsholdstruppen