Målmanden fortsætter i ishockeyen

Patrick Galbraith annoncerede tidligere på ugen, at han stopper sin karriere. Her til morgen blev det så officielt, at han fortsætter i ishockeyen. 

Galbraith bliver nemlig sportschef/General Manager i Vojens Ishockey Klub. Han præsenteres således:

Der skiftes arbejdsplads, men arbejdsstedet flyttes bare få meter i Sydjysk Sparekasse Arena til klublokaler og kontor i VIK.

VIK har gennem de senere år under Casper Stockfisch ledelse fået styrket det sportslige setup, så det i dag er et af Danmarks bedste talentmiljøer inden for ishockey. Med ansættelsen af en General Manager ønsker VIK at styrke organisationen, således der fremover også skabes et professionelt miljø omkring klubbens øvrige arbejder – dette bliver en af opgaverne for VIK´s nye General Manager.

Patrick Galbraith er glad for, at han kan fortsætte med at arbejde i ishockeysporten og i hjerteklubben, hvor alting startede:

– Det er en fantastisk følelse at jeg har fået muligheden for at fortsætte i samme miljø, og endda samme kultur, som jeg er vokset i.
Jeg er yderst taknemmelig for den mulighed der har præsenteret sig og det er derfor en opgave jeg glæder mig utroligt meget til at varetage. Med en ydmyg, men ambitiøs tilgang, ønsker jeg at vi kan løfte klubbens bredde, fællesskab og talentudvikling yderligere, udtaler Patrick Galbraith.

Hos VIK udtrykkes der stor glæde over aftalen.

– Bestyrelsen er utrolig glade for at Patrick har takket ja til jobbet. Det har været vigtigt for bestyrelsen, at finde en kompetent person til at varetage jobbet som General Manager, og vi ser at Patrick både har sportslige ambitioner, en stor indsigt i dansk ishockey og samtidig en teoretisk ballast for at kunne føre klubben videre og indfri klubbens ambitioner, siger VIK-formand Brian Ahrenkiel.


Esbjerg Energy: Svensk center erstatter Juhamatti Aaltonen Anders Førster og Casper Stockfisch fortsætter endnu en sæson i SønderjyskE