Den 22-årige back skal i gang med sin syvende sæson i gult og blåt

Esbjerg Energy har skrevet med en klubbens egne drenge i form af Anders Koch, der har skrevet under for endnu en sæson i det vestjyske. 

Han præsenteres således af klubben. 

- Anders Koch har indtil nu spillet seks sæsoner i den gule Esbjerg-trøje. Han begyndte hos Energy som 16-årig, blev årets talent i dansk ishockey i 2017 og skal nu bygge videre på det fundament, fortæller formand Søren Mathiasen fra Esbjerg Energy.

Den 188 cm. høje back er født i Esbjerg. Han har gennem årene repræsenteret Esbjerg Ishockey Klub og debuterede i sommeren 2014 for Esbjerg Energy i Metal Ligaen.

- Med seks sæsoner på Energy-holdet har en ung spiller som Anders Koch haft mange profiler at lære af og ”spejle sig i”. Samtidigt har han haft god støtte af profilerne omkring holdet, og jeg er sikker på, at der også i den kommende sæson vil være gode muligheder for at fortsætte udviklingen under vores nye cheftræner Jason Jaspers, understreger Energy- formanden.

Anders Koch har repræsenteret Danmark til U18- og U20-slutrunder og har hentet international erfaring fra otte kampe i Champions Hockey League.

Energy-backen har spillet 276 kampe i Metal Ligaen, hvor han har scoret seks mål og er noteret for i alt 25 point.

- Hos Esbjerg Energy vurderer vi, at Anders Koch har de rigtige kompetencer, menneskeligt og som ishockeyspiller, til, også i den kommende sæson, at fortsætte udviklingen. Med denne aftale håber vi dermed at øge konkurrencen på backpladserne, slutter Søren Mathiasen.


"DANSK-NORDAMERIKANER" med rødder i Esbjerg rykker til Rungsted REID MCNEILL fortsætter i Hernings defensiv