Spændende navn i Nordsjælland til den kommende sæson

I seks sæsoner har den nu 24-årige Jacob Gammelgaard spillet i Nordamerika, heraf de seneste fire sæsoner på Endicott College på den næstbedste college-level i USA. Han er tidligere Esbjerg-dreng og nåede fire kampe for Energy, inden han drog over Atlanten.  

Han præsenteres således af Rungsted Seier Capital: 

Jacob fik sin debut i Metal Ligaen helt tilbage i 13/14-sæsonen, hvor han blev noteret for seks kampe for Esbjerg Energy.
Herefter valgte Jacob at tage turen over Atlanten, hvor han først spillede to år i det amerikanske juniorsystem, efterfulgt af fire sæsoner for Endicott College i NCAA III.

NCAA III er en collegeliga med over 90 hold, hvor blandt andre Alexander,- og Nicholas B. Jensen slog deres folder, inden de vendte tilbage til Danmark for nogle år siden.

Rungsted Seier Capitals direktør Thomas Friberg har følgende at sige omkring kontrakten med Jacob Gammelgaard:

. Kontrakten med Jacob går fint i tråd med vores strategi om at tilknytte yngre danske spillere, der har gjort det godt i udlandet, ligesom f.eks. Rasmus Andersson, Lucas Andersen og Nikolaj Krag. Jacob har de seneste to sæsoner været en bærende spiller for et af de bedste hold i NCAA III, og jeg er meget spændt på at følge hvordan han tager springet til senior ishockey, lyder det. 


Continental Cup: Her er hele lodtrækningen ANDERS KOCH tager endnu en sæson i Esbjerg Energy