Canadian Ambassador's Cup blev uddelt før kampen i aftes

Inden sæsonen 2019/20 hørte Anders Krogsgaard til de bedre danske backer i Metal Ligaen. Det var der ikke den mindste tvivl om. Men hans skifte til Aalborg over sommeren 2019 gav ny og frisk luft til den nu 24-årige back, der straks fik en nøglerolle under træner Garth Murray.

Krogsgaard fik mere offensiv tillid og fik lov at gå med helt fremad, samtidig med, at han samtidig passede sine defensive opgaver. Han fik spilletid og powerplay og gennem masser af istid hos Pirates.

Det gav en positiv effekt, for han eksploderede reelt lige fra sæsonstart. Anders Krogsgaard endte på 47 point i 48 kampe og snittede dermed næsten et point pr. kamp. 

Det er mere end godkendt for en back i Metal Ligaen og synd for Krogsgaard, at han ikke fik lov at fuldende sæsonen.

Hans præstationer var dog mere end nok til at sikre ham Canadian Ambassador's Cup som årets danske spiller i Metal Ligaen, for  en enstemmig jury bestående af fagjournalister og DIU's sportslige ledelse var fuldstændig enig i, at Anders Krogsgaard skulle have prisen.

Den fik han uddelt før kampen i aftes i Bentax Isarena mellem Aalborg og Frederikshavn, inden han igen drønede sydpå mod hjembyen Esbjerg og efter weekenden tilbage til Bremerhaven, hvor Krogsgaard - om alt går vel - skal spille i Deutsche Eishockey Liga i denne sæson. 

Stort tillykke til Krogsgaard med trofæet. 


Owesson: Bare målene manglede i aften SKARPE BILLEDER FRA Herlev-Rungsted-opgøret i Spar Nord Arena