En af Herlevs nye svenskere var fint tilfreds med indsatsen mod Rungsted trods nederlaget

Herlev Eagles spillede en glimrende kamp i aften mod Rungsted, men måtte "lade livet" alligevel i et 1-2-nederlag mod gæsterne i en ganske velspillet kamp.

Der var chancer til meget mere, og derfor konstaterede Filip Owesson efter kampen, at Herlev manglende en vigtig ting:

- Vi skal simpelthen score flere mål. Chancerne skaber vi jo i aften, så det er helt enkelt, hvad vi mangler. Bortset fra de første 10-15 minutter af kampen, hvor de måske var bedst, var vi rigtig godt med i kampen. Herlev vil gerne være tættere på toppen i dansk ishockey, og vi beviser i aften, at vi kan spille med en af favoritterne, lød det fra den tidligere Tingsryd-angriber, der allerede har fundet sig godt til rette i Danmark.

- Jeg kendte ikke så meget til dansk ishockey, før jeg kom hertil, men har talt med tidligere holdkammerater fra Sverige - blandt andre Victor Rollin Carlsson (som var i Herlev i sidste sæson). Vi trives godt hernede og ishockeyen er sjovere i Danmark end i Sverige. Det er offensivt, og der sker meget mere foran målene her. Det må være sjovere for publikum at se ishockey her, sagde Owesson efter sin hjemmebanedebut hos Eagles.

Inden han kom til Herlev havde han kun spillet i Tingsryd. Her har Filip Owesson spillet over 400 førsteholdskampe. Nu var tiden inde til at prøve noget andet og nyt. 


METAL LIGAEN TV: Patrick Russell efter sin danske debut ANDERS KROGSGAARD kåret til årets danske spiller i Metal Ligaen 2019/20