Efter 11 måneders pause var Herning-veteranen endelig tilbage igen

Det tog længere tid end håbet og forventet for Anders Poulsen at komme tilbage på is, men fredag aften lykkedes det endelig for Anders Poulsen at gøre comeback.

Han startede med Kristian Jensen og brormand Morten Poulsen, men Mads Christensens hurtige skade betød, at der hurtigt blev omjusteret hos Herning. Anders Poulsen fik lige over 16 minutter på isen, og gjorde et ganske glimrende indtryk i Hernings sikre 4-1-sejr over nordjyderne.

Efter kampen indrømmede han gerne - overfor Herning Folkeblad - at der både hjerne og ben lige skal smøres, så der kommer optimalt drev i kroppen: 

- Det er næsten 11 måneder siden, jeg senest spillede en kamp, så jeg havde selvfølgelig set rigtigt meget frem til at komme i aktion igen. Det gik heldigvis problemfrit med knæet og konditionen, men det er klart, at jeg spillemæssigt skal have en del flere kampe, før end jeg rammer topformen. Det kræver helt sikkert lidt tålmodighed, sagde Poulsen til avisen. 

Han var ellers vældig tilfreds med Herning-mandskabets leverance i Aalborg.

- Det har set godt ud for holdet i de seneste kampe, og tre sejre på stribe pynter selvfølgelig altid. Men det betyder jo ikke, at vi er usårlige nu. Der vil helt sikkert komme modgang i løbet af sæsonen, men for selvtilliden i hele truppen er det rart med en stribe sejre og præstationer, sagde Anders Poulsen til Herning Folkeblad.


Flemming Green: Grubak lavede NHL-redninger Store navne skadet: Mads Christensen og Patrick Russell udgik i weekenden