Fra en sjællandsk klub til en anden for den nu tidligere Rødovre-forward

I gamle dage havde det måske været "det forbudte skifte", men i disse dage i professionel sport er det vel knap så kontroversielt at skifte fra rival til rival. Andre Pison tager nu turen fra Rødovre til Rungsted, hvor han skal prøve sig af i sin tredje klub efter han vendte hjem til Danmark.

Først var det Gentofte, siden Rødovre og altså i den kommende sæson Rungsted Seier Capital. Klubben præsenterer ham således: 

Rungsted Seier Capital har skrevet kontrakt med den 24-årige angriber André Pison, der på trods af sin relativt unge alder prøvet en hel del. Efter sine ungdomsår i Rødovre tog André til Malmø i 2011, hvor han spillede både J18 Elit og J20 SuperElit.

Efter et år i det svenske gik turen til det nordamerikanske hvor det blev til fire år i NAHL, der er den samme liga som Nikolaj Rosenthal huserede i. I disse år år blev det både til U18,- og U20 VM for Danmark. 
Da André vendte tilbage til Danmark i 2016, gik turen til Gentofte, hvor han opnåede at spille finale mod Esbjerg Energy. De seneste to år er blevet tilbragt i Rødovre, inden turen nu altså går her til Nordsjælland.

- I André får vi en seriøs og hårdtarbejdende angriber, der altid giver sig hundrede procent både til træning og kamp siger Rungsted Seier Capitals-sportschef Morten Hagen.


HJULMAND OG CHRISTENSEN forlænger med Esbjerg Energy MAGNUS POVLSEN skifter til Rødovre fra Herlev