Den bevægelige back vender hjem til sin moderklub

En af de spillere, der i de seneste sæsoner har gjort ganske store fremskridt i Metal Ligaen, er Herlev-backen Magnus Povlsen. Den lille og meget bevægelige Povlsen har lagt til både offensivt og defensivt. Han spillede sin bedste sæson i fjor med 17 point i 48 kampe, og i den kommende sæson bliver det hans moderklub, Rødovre, der får glæde af ham.

Vi skal helt tilbage til 2011/12-sæsonen for at finde den seneste Rødovre-optræden for den blot 24-årige Magnus Povlsen, der har spillet 277 kampe i Metal Ligaen. 

Rødovre Mighty Bulls præsenterer ham således: 

Povlsen er oprindeligt Rødovre-dreng, men har de seneste otte sæsoner været forbi Hvidovre, Amager og Herlev Eagles. For sidstnævnte har han spillet det seneste halvandet år og lavede i sidste sæson 17 point (heraf 8 mål) i 48 kampe.

Han har indtil videre 277 Metal Liga-kampe på CV’et og har i ungdomsårene været en del af U18- og U20-landsholdet. Den 25-årige back debuterede i Metal Ligaen i 2012/13-sæsonen for Copenhagen Hockey/Hvidovre.

Sportschef Jørgen Illemann om Magnus Povlsen:

- Som Benjamin Mauritzen, der også lige er kommet til fra Herlev, har Magnus også en god alder for en back, når det kommer til at kunne fortsætte med at bygge på den udvikling, som han har været igennem de sidste par år.

- Magnus har sine rødder i Rødovre, og er en sand energibombe, både til kampe og på træninger. Han har et stort konkurrencegen og besidder et godt og tempofyldt skøjteløb, og viste i sidste sæson, at han ikke kun besidder defensive kvaliteter, men også har noget at komme med i offensiven. Magnus lavede 17 point sidste sæson, i Herlev, hvilket er ret pænt for en back, lyder det fra Illemann.


ANDRE PISON rykker til Rungsted BROCK BEUKEBOOM skifter til Frederikshavn fra Odense