Den 28-årige back tager turen nordpå, skriver White Hawks i en pressemeddelelse

Frederikshavn White Hawks har her til morgen sørget for et internt skifte i Metal Ligaen. Nordjyderne henter den nu tidligere Odense Bulldogs-back Brock Beukeboom ind på en kontrakt for den kommende sæson. 

Beukeboom var en af de fremtrædende Odense-spillere i sidste sæson, hvor fynboerne arbejdede meget i egen zone, og der er næppe tvivl om, at der kan foldes mere potentiale ud hos Beukeboom med mere offensivt spillerum. Han er 28 år og i øvrigt søn af den tidligere NHL-legende Jeff Beukeboom. 

Frederikshavn White Hawks præsenterer canadieren således: 

I sidste sæson lærte vi Brock Beukeboom at kende som en bundsolid back i Metal Ligaen, og selvom han spillede for bundholdet Odense Bulldogs, var han en spiller der altid gjorde god væsen af sig. Han er en spiller med store defensive kvaliteter, og med stor nærkampsstyrke i egen zone. Han er en spillende back, der samtidig har et godt skud fra blå linje. Han spiller med stor ro, og vil være en person de unge kan læne sig godt op ad, og ikke mindst lære af.

Selv siger Brock Beukeboom om skiftet til Frederikshavn White Hawks.

-Jeg er meget spændt på at skulle optræde for White Hawks i den kommende sæson. Efter at have spillet sidste sæson i Danmark, har det vist mig hvilke potentialer der er i de danske klubber. Jeg ser absolut White Hawks til at være en af de klubber, der kan kæmpe med om mesterskabet i næste sæson. Jeg føler, jeg kan bringe en masse erfaring og viden ind på holdet, og min forlovede og jeg glæder os rigtig meget til at komme til Frederikshavn. Jeg ser meget frem til at komme på is til efteråret sammen med mine nye holdkammerater. Jeg håber, alle holder sig sunde og raske, og at ishockeysæsonen kan komme i gang til tiden.

Brock Beukeboom kommer til at spille med nummer 25 i White Hawks trøjen.


MAGNUS POVLSEN skifter til Rødovre fra Herlev Patrick Madsen har ikke travlt med at skrevet ny kontrakt