Assistenttræner i ny og gammel rolle i de kommende kampe

Nicklas Carlsen ude for sæsonen, Matthias Asperup ude i mindst et par måneder - derudover yderligere skader og for øjeblikket en håndfuld spillere til U20-VM inden længe.

Rødovre er i akut spillermangel, og derfor har sportschef Jørgen Illemann set sig nødsaget til at aktivere den assisterende træner Morten Andreasen - der ellers stoppede sin karriere i fjor - og et andet Rødovre-ikon i form af Jannik Karvinen.

Desuden rykkes den tidligere Metal Liga-back Lasse Carlsen op fra RSIK, ligesom Maksim Popovic siger goddag til Rødovre efter et skifte fra Herlev og også får chancen for at vise sig frem. Unge Magnus Galby har allerede spillet kampe og får nu yderligere muligheder i landets bedste række. 

Det skriver Mightybulls.dk.

- Det har været et hårdt efterår på skadefronten. Så snart én melder sig klar, er vi blevet ramt af nye udfordringer. Men drengene kæmper og trænerteamet arbejder benhårdt hver dag, selvom forholdene ikke er optimale, lyder det fra sportschef Jørgen Illemann. 

- Vi vidste, at vi kunne få nogle udfordringer omkring U20 VM, men slet ikke i den her kategori. Så vi er meget glade for, at Morten og Jannik er klar på at trække i trøjen igen for en kortere periode. Det er virkelig en stærk karakter, at være klar til at hjælpe holdet og klubben på alle måder, og det sætter vi meget stor pris på. Morten har formen på plads og ser vi, hvor Jannik står på de kommende træninger. Han har været med i rigtig mange år og ved, hvad der skal til.

- Lasse er en ung spiller, som vi har haft på radaren før. Han er Rødovre-dreng og har spillet en enkelt kamp for RMB og var en del af Hvidovres Metal Liga-hold i sidste år. Lige nu er hans fokus dog på uddannelse, men vi er glade for, at han har takket ja til at hjælpe os her i december. Han er et emne til en Metal Liga-trup, så det bliver også en chance for at kunne vise sig frem, hvis tiden til Metal Liga-hockey kommer på et senere tidspunkt.

- Maksim kender vi mest som modstander i Herlev, men han har god Metal Liga-erfaring som kun 18-årig og har også været med på U-landsholdene. Han er for nylig skiftet til RSIK og har en ambition om at komme tilbage i Metal Ligaen. Han træner også med fra søndag og der ser vi på formen, som forventes at være god. Vi forventer også, at han ligesom Lasse er et emne til at kunne begå sig i en Metal Liga-trup i fremtiden, fortæller sportschef Jørgen Illemann.


UGENS HOLD PÅ METALLIGAEN.DK - se hvem der er med Forward søges: Hvilken dansk klub er på spil?