Redaktionen her på Metalligaen.dk sætter ugens hold som en A-kæde med de mest markante spillere i ugens kampe. Her er ”de seks udvalgte” baseret på ugens matcher.

Målmand: Jesper Wulff (Aalborg Pirates): Siden 2014/15-sæsonen har Wulff ageret backup i Aalborg uden at få mere end et par indsatser pr. sæson. Nu fik han kampen fra start i Odense fredag aften og kunne ikke gøre noget ved nogle af de to mål overhovedet. Derudover stod han pletfrit, og det er stærkt, når man altid kommer ind som "kold."

Back: Willie Raskob (Rungsted): Han er ikke stor, men har efterhånden udviklet sig til en stor mand i Rungsteds defensiv. Raskob spiller ligesom kollega Shane Hanna omkring 25 minutter jævnligt, og i ugen der gik agerede han både styrmand, oplægger og målscorer i sejrene over Odense og Rødovre.

Back: Travis Brown (Esbjerg): Stærk kamp tirsdag aften mod Rødovre, hvor Brown i 4-1-sejren brugte 23 minutter på isen til at skyde 10 gange, være højaktiv i powerplay og levere en enkelt i Esbjerg-sejren. Har stille og roligt spillet sig ind på den store europæiske isflade. 

Forward: Pierre-Olivier Morin (Aalborg): "Dunkede" et straffeslag ind fredag aften mod Odense og er lige nu den mest toneangivende spiller i Aalborgs offensiv. Tirsdag aften var han med til at levere Aalborgs glimrende vending mod SønderjyskE med to nøglescoringer, der sendte nordjyderne i teten.

Forward: Victor Rollin-Carlsson (Herlev): Tirsdag aften blev han næsten lukket ned sammen med de øvrige Herlev-kanoner - scorede dog en enkelt gang - men svenskeren med rødder i Uppsala skød sig i den grad ind i varmen fredag i Vojens, hvor han med to mål og en assist var med til at lancere ørnenes sensationelle comeback i Vojens.

Forward: Anders Eriksson (Frederikshavn): Har gennemgående været en af de imports, man har set alt for lidt til i forhold til forventningerne. Men den svenske rutinerede mand eksploderede med en flot kamp i Herning, hvor han stod for et mål og to assister i sin hidtil bedste kamp i sæsonen. Måske et nyt, stærkt kort for Jari Pasanen? 


William Quist er færdig i Nottingham Panthers Andreasen og Karvinen gør klar: Gamle drenge skal hjælpe Rødovre