Herlevs svenske pointmager fra i fjor er fri på markedet

En af de absolut toneangivende spillere fra sidste sæsons Metal Liga, Herlevs William Quist, er færdig i sin nuværende klub, Nottingham Panthers.

Ifølge briternes hjemmeside faldt Quist aldrig til i klubben, og han rejser hjem til Sverige, skriver Panthers. Om det indebærer, at William Quist har kontrakt i en ny klub, melder historien foreløbig ikke noget om.

Quist nåede at lave fem point i 19 kampe for Nottingham, formentlig langt under forventningerne i EIHL-klubben, hvor man skævede til de flotte 60 point i 46 kampe, den lange angriber lavede for Herlev i fjor. 

Herlev har fyldt op på importkontoen i denne sæson, så Quist kommer ikke "hjem" til ørnene medmindre Herlev tager afsked med en spiller, hvilket intet tyder på lige for øjeblikket.

Der er også Herlev-tvist på manden, der har taget afsked med William Quist, for det er nemlig en anden tidligere Eagles-mand, canadieren Guillaume Doucet, der er sportsdirektør i Nottingham for øjeblikket.

Og det er netop Nottingham, som SønderjyskE møder i Continental Cup-finaleserien - ud over Grodno og Krakow - i januar. Briterne har erstattet William Quist med Ryan Horvat, der kommer for at tilføje fysik til Nottinghams i forvejen canadisk-prægede line up.

Horvat har været fast AHL-spiller i en håndfuld sæsoner og har 283 kampe i Nordamerikas næstbedste række.  


Mathias Mølgaards skulder har været af led 12-14 gange i sæsonen UGENS HOLD PÅ METALLIGAEN.DK - se hvem der er med