Nu gik den ikke længere for den store Frederikshavn-forward, der er blevet opereret

For nyligt kom det frem, at Mathias Mølgaard har været igennem en operation i skulderen - i øvrigt selv samme operation, som den lange forward fra Frederikshavn tidligere har været igennem blot i den anden skulder.

Mølgaard har stået en del igennem i løbet af indeværende sæson for at hjælpe sine holdkammerater i den periode, hvor Kristian Jensen har været ramt af karantæne.

Nordjyske fortæller, at Mathias Mølgaards skulder har været af led et sted mellem 12 og 14 gange i løbet af sæsonen i forbindelse med tacklinger og skud. Men den er altså hurtigt blevet sat på plads igen. 

- Det gør pænt nas, men jeg har gerne villet hjælpe holdet, indtil Kristian Jensen kom tilbage fra sin karantæne, siger 26-årige Mathias Mølgaard.

Han har fået skåret et lille stykke knogle af sin ryg, som nu skal stabilisere skulderen. Samtidig er der også ledbånd, der er stabiliseret. Det koster altså resten af sæsonen, inden Mølgaard kan vende tilbage til ishockeyen igen.

- På et tidspunkt inden så længe skal jeg have en samtale med klubbens ledelse, og så må vi se. Men jeg vil da gerne slå fast, at jeg er glad for at bo i Frederikshavn, hvor jeg også har fået et godt job ved siden af ishockeyen, siger Mathias Mølgaard til Nordjyske. 


Siden vi alle holder af: Eliteprospects fylder 20 år i dag William Quist er færdig i Nottingham Panthers