Nyeste skud på stammen hos nordsjællænderne er 19-årige Anton Als som i sidste sæson har spillet for Rødovre Mighty Bulls.

Den 19-årige back Anton Als, som i sidste sæson spillede for Rødovre Mighty Bulls, skifter til Rungsted Seier Capital, hvor han har skrevet under for den kommende sæson. 

Trænerne Marcus Olsson og Håkan Åhlund udtaler om Als:

- Anton er en spiller, der står for rigtig hårdt arbejde både på og uden for isen. Vi er forhåbningsfulde om, at vi sammen med Anton og hans herlige attitude til træning kan få hans spil, ikke mindst med pucken, til at løfte sig yderligere. Med Antons ydmyge personlighed er vi overbeviste om, at han vil blive meget værdsat af sine holdkammerater, lyder det.

Anton Als har tidligere vist sit talent hos Rødovre Mighty Bulls, hvor han imponerede med sin arbejdsindsats og sit engagement. Som en ung spiller med et stort potentiale, er Anton klar til at tage udfordringen op i Rungsted Seier Capital.

Anton Als udtaler selv:

"Jeg er utrolig glad for at have fået chancen i Rungsted. Det er en fantastisk mulighed for at tage det næste skridt i min udvikling som hockeyspiller og person. Jeg ser frem til og glæder mig til at trække Rungsted-trøjen over hovedet."

Anton Als kommer til at spille med nummer 24.


Herlev skal en tur til Cardiff for at spille træningskamp To sæsoner i Rødovre: Herlevs Victor Gade skifter til Mighty Bulls