Endnu en smålænding kommer til Herlev - denne gang med stor fysik

Herlev Eagles kommer til at køre med dobbelt-svensk på backbesætningen i den kommende sæson. Alexander Edström, der er kommet til fra Troja-Ljungby, suppleres op med Anton Johansson, der også har en mangeårig fortid i Troja-Ljungby. Senest har han dog spillet hos Trojas rivaler fra Tingsryd, der også kommer fra Småland, som er et "ishockeytosset" område. 

Her lavede han seks point i 24 kampe, inden Coronaen brød ud og stoppede ishockeyen.

Forinden havde Johansson tilbragt første del af sæsonen i den østrigske klub EHC Lustenau, hvor han blandt andre var holdkammerat med den tidligere SønderjyskE-angriber Frederik Rasmussen. Her lavede den defensivt-prægede Johansson et halvt point i gennemsnit.

- Anton Johansson er en spiller vi tidligere har været i dialog med, men sidst var vi en postgang for sent ude. Derfor er vi rigtigt glade for at det er lykkes i denne omgang. Anton er en stor og stærk defensiv back med masser af pondus, siger Herlev-sportschef Nicolai Flindt.

- Han får en vigtig rolle på Eagles-holdet i sæsonen 202/21. Ikke kun som spiller, men også som rollemodel for vore unge danske backer, lyder det fra Herlev-chefen.

Anton Johansson på 26 år er 188 centimeter høj og har over 100 kampe i Allsvenskan på sit cv. 

Med otte imports på holdet, står det også klart, at Herlev ikke spiller med Niklas Tikkinen på backpladsen på holdet i den kommende sæson, og dermed mister Metal Ligaen en af de mest markante offensive backer fra den forgangne sæson. 


U20-landsholdet udtaget til kampe mod Norge Rødovre: Udlændinge skal komme med spids og prof-indstilling