Spillere som Welychka og Cheek skal vise vejen for Rødovres danskere

Rødovre har foreløbig hentet tre importspillere ind i form af den unge lettiske målmand Janis Voris og de to nordamerikanske imports Trevor Cheek og Brett Welychka, der er kommer direkte ind med den nye cheftræner Thor Dresler.

Det er helt bevidst, at både Cheek og Welychka er hentet ind med rutine og lige så tydeligt, at Rødovre-ledelsen har store forventninger til de nye folk.

- Der skal udlændinge til for at give lidt spids og en professionel indstilling, som løfter vores danske topspillere, der får indtryk af, hvad der skal til, hvis de skal videre i deres karriere, lyder det fra sportschef Jørgen Illemann, der har talt med Rødovre Lokal Nyt i forbindelse med offentliggørelsen af Welychka. 

- Vi har mange, der har talentet, men som måske mangler den professionelle indstilling uden for isen, og det kan typer som Brett (Welychka) byde ind med, tilføjer Illemann.  

Nøjagtig som med Trevor Cheek betegner Rødovre-sportschefen Brett Welychka som en import fra en højere hylde end Rødovre har hentet i de forgangne sæsoner. 

Der mangler formentlig stadig en back - eller to - udefra, inden Rødovre-mandskabet er komplet. 

 


ANTON JOHANSSON skal styrke Herlevs defensiv i den kommende sæson Mere svensk i Herlev: Edström hentes fra Troja-Ljungby