Backup-målmanden skifter fra Frederikshavn til Odense

Odense Bulldogs henter på anbefaling af Tadeas Galansky hans makker fra de seneste sæsoner ind som backup-målmand. Det skriver fynboerne i en pressemeddelelse. Det betyder altså, at Aphiwat Sengthaisong skifter fra Frederikshavn til Fyn, hvor Odense VIL i slutspillet, lyder det også i pressemeddelelsen. 

Fynboerne skriver følgende: 

En del af den plan har været at skabe et solidt målmandsfundament, og en ikke uvæsentlig brik for at sikre, at førstevalget i målet fungerer og præsterer er, at de to målmand har kemi og kan hjælpe hinanden til daglig i træningen.

- Det første navn Tadeas nævnte, da vi snakkede om hvem der skulle være hans backup, var Aphiwat. Det er en svær rolle og være backupmålmand i ishockey da det ofte indebærer få kampe men samtidigt et krav om, at man møder op til hver eneste træning motiveret og klar. Vi er derfor glade for, at det er lykkedes og skrive kontrakt med Aphiwat, som vi ved vil gå professionelt til opgaven, siger Odense-sportschef Henrik Benjaminsen.

- Jeg er først og fremmest utrolig glad for at blive en del af Odense Bulldogs i den kommende sæson. jeg glæder mig rigtig meget til at komme på is igen og denne gang bliver det på Fyn. Jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater, organisationen og ikke mindst fansene, og jeg håber vi får en fed sæson sammen fyldt med gode oplevelser, siger Aphiwat Sengthaisong.


CHL: Aalborgs og SønderjyskE's kampe er lagt fast CHRISTIAN WEJSE FORTSÆTTER hos Esbjerg Energy