Den fysisk stærke forward tager endnu en sæson i Vestjylland

Også i den kommende sæson er den unge vestjyde Christian Wejse en del af truppen hos Esbjerg Energy.

Det skriver esbjergenserne i en pressemeddelelse, der netop er kommet ud til offentligheden. 

- Med undtagelse af en enkelt sæson i canadisk ungdomsishockey har Christian Wejse siden debuten været en del af truppen hos Esbjerg Energy. Det er med til at sikre kontinuiteten på holdet og at fastholde en base at bygge op om, siger bestyrelsesformand Søren Mathiasen fra Esbjerg Energy.

Christian Wejse er født og opvokset i Esbjerg. Han spillede sine første kampe for Esbjerg Ishockey Klub og
debuterede i Metal Ligaen i sæsonen 2014-2015 for Esbjerg Energy.

- Hos Energy er de lokale drenge fra moderklubben en vigtig del af vores udviklingsstrategi. Dem supplerer vi med talent og impulser udefra. Christian er et eksempel på spillere fra Esbjerg IK.

- Nogle prøver allerede nu talentet af i større ligaer, men vi ønsker samtidigt, at de næste fortsat kan udvikle sig hos os, så de har muligheden for at prøve sig selv af i andre sammenhænge, fortsætter formanden.

Den 186 cm høje forward har spillet 216 kampe i Metal Ligaen og seks i Champions Hockey League samt 4 A-landsholdskampe. Han har scoret 31 mål i den danske liga og er noteret for 66 point.

Christian Wejse har repræsenteret Danmark til både U18- og U20-slutrunder, i vinteren 2018 med det prestigefyldte ”C” på brystet ved siden af de danske løver.

- Hos Esbjerg Energy tror vi på, at Christian Wejse har de rigtige redskaber og det rette mind-set til at kunne tage de næste skridt i sin udvikling som ishockeyspiller. Derfor ser vi i organisationen frem til at følge hans udvikling i det kommende år, slutter Søren Mathiasen.


APHIWAT SENGTHAISONG bliver ny backup i Odense Bulldogs Sommerbarometer: Det kan gå begge veje for SønderjyskE