Fynboernes backup er flyttet hjem til Frederikshavn af personlige årsager

Aphiwat Sengthaisong er fortid i Odense Bulldogs. Det skriver Kanal Frederikshavn, der fortæller, at den tidligere White Hawks-backup nu er flyttet til hjembyen igen efter godt en halv sæson i Odense, hvor han har været backup for Tadeas Galansky.

- Det er med blandende følelser, at jeg er blevet nødt til at stoppe i klubben. Jeg kunne desværre ikke få økonomien til at hænge sammen. Det har været rigtig svært at finde et job på grund af COVID-19, forklarer Aphiwat Sengthaisong til Kanal Frederikshavn, der personligt har haft et vanskeligt efterår, forklarer han.

Ud over det økonomiske har jeg haft en syg papfar, som jeg betragter mere som min rigtige far. Det har medført, at jeg har pendlet rigtigt meget frem og tilbage. Han sov stille og roligt ind sidst i november, hvilket også er en af grundene til, at jeg har valgt at flytte hjem - for at være sammen med min mor i den svære tid, siger Aphiwat Sengthaisong til Kanal Frederikshavn. 

Han er endnu ikke klar over, hvad der skal ske med hans ishockeyfremtid, men håber at kunne genoptage træningen i Frederikshavn, ligesom han også understreger, at han ikke har været utilfreds med opholdet i Odense. 


RØNDBJERG "PÅ VEJ HJEM": Mulig Rungsted-debut i morgen Rødovre bekræfter: Voris skifter til Dinamo Riga, erstatning søges