William Rørth holder foreløbig skansen på Vestegnen

Tidligere i dag offentliggjorde den lettiske storklub Dinamo Riga at man havde hentet Rødovre-målmanden Janis Voris for den resterende del af sæsonen - og nu bekræfter Rødovre Mighty Bulls-sportschef Jørgen Illemann overfor Metalligaen.dk, at skiftet er en realitet.
- Det er ganske udramatisk. Riga har allerede udspillet sin rolle i den her sæson i KHL (klubben ligger suverænt sidst i Wester Conference, red.) og har ønsket at spare nogle penge på målmandsposten. Derfor henvendte de sig til os for at høre, om de kunne hente Janis ind på en kontrakt. Vi ville ikke stå i vejen for ham, og både Dinamo Riga og Janis har været helt fair overfor os i hele forløbet, siger Illemann.
Riga har sagt farvel til to velrenommerede målmænd op til jul og dermed går letternes målmandskabale altså op. I Rødovres kabale skal der også et nyt kort ind, og derfor har Rødovre også forlangt og fået kompensation for Voris-skiftet. 
- William (Rørth) har stået glimrende på det seneste og får en god chance for at bevise sig yderligere, mens vi arbejder på at finde en erstatning for Janis, lyder det fra Jørgen Illemann, der foreløbig forventer at bruge Magnus Wulff som backup i buret. 

Aphiwat Sengthaisong forlader Odense Bulldogs og flytter hjem Herlev-angriber til Halmstad: Åkesson fandt hurtigt ny klub