Frederikshavn-reserven stoler på, at klubben giver ham den fornødne tiltro

Aphiwat Sengthaisong Iversen skulle have stået i Frederikshavns skæbnekamp mod SønderjyskE fredag aften, men som bekendt skulle den unge keeper altså ikke i sving. I stedet blev Samuel Jukuri hentet ind til at erstatte Tadeas Galansky.

- Det hele har selvfølgelig sat nogle tanker frem i mit hoved, om klubben overhovedet stoler på mig. Jeg træner hårdt hver eneste dag og giver mig 100 procent hver gang, jeg stiller mig ind i målet, så kan det måske være lidt hårdt, at klubben henter en ny mand ind, siger Aphiwat Sengthaisong til Kanal Frederikshavn.

Han er blevet lovet fire-seks kampe i løbet af sæsonen, og målmanden - der normalt står i 1. division for Frederikshavn - stoler på, at han fortsat har tiltro fra White Hawks-ledelsen, og han understreger, at han har "mere i sig" end han viste i 3-5-nederlaget mod Herning for nylig.

- Jeg ved med 100 procents sikkerhed, at jeg sagtens kan spille bedre end det, jeg præsterede mod Herning. Det er bare lidt svært, når man ikke har spillet én eneste kamp i flere uger, og det er der mange, som ikke helt forstår, siger den unge keeper.


Hernings Astorp glædede sig over stærk moral Ismaskinen Thompson topper i istid