Kristoffer Astorp scorede sit første sæsonmål og håber at komme på ret kurs

Herning Blue Fox-angriberen Kristoffer Astorp kom endelig på scoringstavlen med sit første sæsonmål, da han scorede åbningsmålet i kampen mellem Herning og Odense søndag eftermiddag. Midtjyderne førte 2-0, men Odense kom alligevel på 2-2, inden hjemmeholdet afgjorde kampen og hev en 3-2'er hjem.

Det var et tegn på rigtig høj moral, pointerede Astorp efter Hernings tredje sejr på stribe. 

- Vi har før spillet gode kampe og tabt. I dag spiller vi dårligt og vinder. Det er også en kvalitet. Jeg synes, vi viser stærk moral. Vi kunne jo være faldet sammen efter de to første perioder, men i stedet finder vi os selv, går ud og spiller smart hockey og vinder, vurderede Kristoffer Astorp overfor Herning Folkeblad.

Træner Ben Cooper var også i glæde over den tredje sejr på stribe, men han var alligevel irriteret over det hurtige Odense-comeback i anden periode.

- Jeg har set det ske i mange af Odenses kampe. Modstanderen kommer foran med et par mål, og så slapper de lige lidt af, og bum så er det uafgjort igen. Derfor irriterer det mig også, at det sker for os, for jeg havde set netop det i min research, sagde Ben Cooper til Herning Folkeblad.

 


CHL-rangeringen: Danmark deler sidsteplads med Polen Aphiwat Sengthaisong Iversen håber på mere spilletid