Ørnene tog sejren mod Rungsted søndag eftermiddag

Herlev Eagles-Rungsted Seier Capital 4-3 (2-0,0-1,1-2) 1-0

Herlev Eagles tog søndag eftermiddag sin anden ganske meriterende sejr på stribe i denne weekend.

Efter sejren i straffeslagsduellen over Esbjerg fredag aften, tog Herlev sent søndag eftermiddag en 4-3'er over en af de sjællandske konkurrenter, Rungsted Seier Capital. Matthias Asperup var storspillende og blev matchvinder i overtiden i en kamp, som Herlev formentlig gerne ville have taget i ordinær tid.

Det var nemlig først i den absolutte slutfase, at Rungsted fik udlignet på en stærk satsning, der resulterede i en scoring af Lucas Andersen, der styrede 3-3-målet ind efter et Malte Setkov-skud fra blå linje.

Rungsted kom til kamp med blot 15 markspillere, heraf fem backs, eftersom Sebastian Bergholt var blevet skrevet på skadeslisten efter at være blevet ramt af Mathias Bau fredag mod Herning. Herlev måtte til gengæld undvære kaptajn Daniel Baastrup Andersen, men det var ikke til at se i første periode, som tilhørte hjemmeholdet.

Maksim Popovic styrede 1-0-målet ind og Matthias Asperup hamrede et slagskud ind til 2-0 i powerplay. Rungsted kom tilbage i kampen kort inde i anden periode med Tim Dalys scoring og var gennemgående bedre med i de midterste 20 minutter. Der var mere eller mindre stillingskrig i frem til Herlevs 3-1-mål i tredje, hvor Matthias Asperup såmænd igen var på spil.

Herlev-angriberen tyssede på Rungsted-fansene efter scoringen, men derefter overlod hjemmeholdet initiativet til de forsvarende sølvvindere, der på fornemste vis fik kombineret sig igennem til en reducering. Det var ren klap-klap-hockey, da Gustav Green reducerede og så kom altså udligningen et minut før tid.

I overtiden kom Herlev af sted i en kontra, som blev fuldendt på fornemste vis af dagens mand i Herlev, som naturligvis var Matthias Asperup. Han var sprængfarlig i dag og bliver i den grad en nøgle til Eagles-succes i denne sæson.