Svenskeren har en SHL-kamp på sit cv

Han gjorde det ganske fornuftigt i går, Axel Lindström, der blev hentet af Herlev på en korttidskontrakt, som ørnene gerne vil forlænge. Det meddelte Herlev-organisationen i går på sine sociale medier.

Lindström spillede 16:50 minutter i går og kom til en enkelt scoringschance. Han vandt syv ud af sine 12 faceoffs og var inde i 23 skift. 

Han var center i tredjekæden, hvor han spillede sammen med Mathias Lehmann Hansen og Philip Rafnsson og Lindström bidrager altså i den grad til en større bredde i Herlev-truppen. 

Den nye Herlev-svensker spillede i sidste sæson for den norske klub Comet Halden, der endte med at redde livet i kvalifikationsspillet. 

Her spillede Lindström 51 kampe og leverede 10 mål og 12 assister. Et ganske fornuftigt facit. 

Tidligere i karrieren har Lindström spillet en enkelt kamp i SHL for Karlskrona, men har ellers bevæget sig i Allsvenskan og Hockeyettan. 

Han har spillet 191 kampe i Allsvenskan og 123 kampe i Hockeyettan uden at være den helt store pointmager med 48 og 22 point henholdsvis. 

Så han er ikke den store pointjæger, men formentlig mere en god, solid spiller til et Herlev-hold, der efterhånden ser ret spændende ud.  

 

 


OPTAKT: SønderjyskE-Aalborg Pirates Så mange point skal der til for Metal Final 4