Herning-træneren skifter til IceHL i den kommende sæson

Den nu forhenværende Herning-træner Ben Cooper var ellers meldt til Oslo-klubben Manglerud/Star af det store norske hockeymedie Nitten.no, men den forbindelse viste sig at løbe ud i sandet, for nu er Cooper i dag blevet officielt præsenteret som en af de nye assisterende trænere i Red Bull Salzburg.

Den østrigske storklub spiller i IceHL, der som bekendt tæller hold fra flere forskellige lande, men primært Østrig, og klubben er en af Europas fine klubadresser. Derfor har det formentlig været attraktivt for Cooper at tage sydpå - også selv om han kun bliver assisterende træner i modsætning til tiden i Herning. 

Cooper skal være assistent for Matt McIlvane og "Assistant Coach" sammen med Daniel Petersson.

- Vi glæder os til at sige velkommen til Ben i vores trænerteam. Han har arbejdet tæt sammen med erfarne og dygtige trænere og kan bringe sin viden og erfaring med ind til vores trænere og spillere. Han arbejder hårdt og detaljeret, og vi har nu et stærkt trænerteam til at tage sig af holdet. Et trænerteam, der kan forcere udviklingen af vores spillere og holdets niveau, siger chetræneren i Salzburg Matt McIlvane

- Vi vidste hurtigt, at han var den rette mand. Han tidligere NHL-trænerkolleger har anbefalet ham varnt og vi glæder os meget til samarbejdt, fortsætter han. 

 


NU SKAL DU TÆNDE FOR DIT TV! Danmark mod Sverige RETRO: Søren ville se pucken i kassen – Clara vil dræbe bolden