Hernings tidligere træner får formentlig europæisk arbejdsplads i den kommende sæson

Ben Cooper sagde farvel til dansk ishockey efter Hernings 0-4-nederlag i kvartfinaleserien mod SønderjyskE, og den kontrakt, der efter velunderrettede Herning Folkeblads oplysninger var skrevet for næste sæson, blev med det kraftige kvartfinalenederlag i stedet annulleret. Cooper er nu i Herning afløst af Pekka Tirkkonen, men canadieren har tilsyneladende fået nyt job i Norge.

Det skriver det norske ishockeymedie Nitten.no, der har underretninger om, at Cooper skriver kontrakt med den norske GET-Liga-klub Manglerud/Star, der i sidste sæson landede på en syvendeplads i den afbrudte grundspil. 

Manglerud/Star eller M/S, som klubben kaldes i folkemunde, rykkede op i den bedste række i 2004, og har siden dengang ikke været længere end i kvartfinalen og Oslo-klubben er altså i "den bløde mellemvare" i Norge. 

Spændende udfordring for Cooper, der i Herning havde en forrygende afslutning på grundspillet i foråret 2020, hvor slutspilet blev aflyst, inden denne sæson altså endte forfærdeligt og hvor skader til Rasmus Nielsen og Mathias Bau uden tvivl betød, at Herning kom så dårligt ud af kvartfinalen, som det var tilfældet. 

Men det var formentlig også Herning-mandskabets manglende "udtryk" i kampene mod SønderjyskE, der fik Herning-ledelsen til at sige farvel til Cooper i stedet for at fortsætte med den veluddannede og imødekommende træner. 


MARC LEFEBVRE har fået nyt job: Overtager fransk klub Seks sejre, nul nederlag: Holder Mads Søgaard skansen sæsonen ud?