Danskeren fortsætter sin fantastiske sæson i AHL

Mads Søgaard er efterhånden en historie for sig i AHL, hvor han virkelig gør sig til i forhold til den Ottawa Senators-ledelse, der for øjeblikket ser ham brillere i Nordamerikas næstbedste liga. 

Seneste Søgaard-scoop for Belleville Senators var 6-1-sejren over Manitoba Moose, hvor danskeren blev noteret som 3rd Star med 24 redninger på 25 skud.

Der betyder, at den lange målmand nu er noteret for seks sejre i seks kampe, og hans redningsprocent står nu på imponerende redningsprocent på 92.7. Han GAA er på 2.14 og var han blandt de målmænd, der havde kampe nok til at være blandt de "kvalificerede målmænd" på listen i AHL (mindst 10 kampe) ville redningsprocenten være nok til en tredjeplads på listen.

Med to kampe tilbage i sæsonen, hvoraf Søgaard som minimum formentlig får den ene, kan danskeren altså lukke AHL-sæsonen af uden nederlag, hvilket vil være en helt vild afslutning på 2020/21-sæsonen for Søgaard, som han altså begyndte som "træningsmakker" i Aalborg, derefter videre til Esbjerg, hvor han spillede Metal Cup-finale og Metal Liga-semi, inden AHL altså lukker en vild sæson ned for Søgaard.

De to sidste forhindringer i AHL-sæsonen er begge Toronto Marlies, som Belleville møder to gange de kommende dage. 


BEN COOPER meldes på vej til Manglerud/Star i den norske Fjordkraft-Liga MIKKEL PERSSON skifter til finsk hockey