Herning-træneren var bundærlig i sin evaluering fredag aften

Herning Blue Fox var i den grad i problemer mod SønderjyskE fredag aften.

Her begyndte sønderjyderne fremragende, og Herning kunne takke målmand Simon Nielsen for, at SønderjyskE eksempelvis kun førte 1-0 efter første periode. 

SønderjyskE var hurtigere, skarpere og bedre i alle spillets facetter, og Herning-træner Ben Cooper lagde heller ikke skjul på sin skuffelse over indsatsen.

- Der er ingen undskyldninger. Det her var slet ikke i nærheden af at være godt nok - det behøver jeg heller ikke at fortælle mine spillere. Det skal vi have evalueret, men vi må bare fastslå, at vi blev udspillet i næsten alle af kampens elementer, sagde Cooper til Herning Folkeblad efter kampen. 

I den anden ende hallen klædte SønderjyskE om og her var stemningen naturligvis noget anderledes.

- Det var en stærk holdindsats, og vi spillede med en intensitet, som vi ikke har set i træningskampene. Det var kun mod Aalborg og i den sidste kamp mod Esbjerg, vi kom op i nærheden af noget, der var acceptabelt. I dag var spillerne beslutsomme og hjalp hinanden over hele banen. Jeg er stolt over, at vi havde tre 19-årige spillere på isen, der virkelig viste, hvad vi ventede af dem, sagde Mario Simioni efter kampen til Metalligaen.dk. 

Større interview med Simioni om premieren finder du her på sitet senere på dagen. 


RASMUS ANDERSSONS første hattrick som senior VIDEO: TV2 Nord til ishockey i "Coronaens skygge" i Frederikshavn